Employee experience

Employee Experience


Wij helpen organisaties bij het aantrekken,

binden en boeien van medewerkers

Door analyse, advies en begeleiding op het gebied van
Recruitment, Onboarding en Employee Experience

Employee Experience en Wervingskracht

Bevlogen medewerkers die maximaal bijdragen aan het succes van je organisatie. Wij geloven dat je als organisatie succesvoller bent als je je medewerkers centraal stelt. Dat dat een win-win oplevert; meer werkgeluk voor je medewerkers èn een beter bedrijfsresultaat. Hogere productiviteit, meer innovatiekracht, minder verzuim en minder verloop.

   Employee Experience Scan

Je bent niet tevreden over het verloop of de productiviteit van je medewerkers. Maar je weet niet precies wat er aan de hand is of waar je moet beginnen. Wij brengen alle onderdelen in kaart en komen met een gedegen advies incl. roadmap.

Employee Experience Strategie

Een sterke strategie is je kapstok. Op basis van jullie jullie organisatiestrategie en type medewerkers stellen we het voor je op en vertalen we het desgewenst door naar een jaar- en kwartaalplan.

   Employee Experience Design

Een geweldige medewerkersbeleving is geen toevalstreffer en komt niet vanzelf, die moet je ontwerpen! Wij begeleiden jullie daarbij graag.

Verloopkosten berekenen

Wat kost verloop van medewerkers en wat levert minder verloop de organisatie op? Dat hangt af van vele factoren. Met onze tool berekenen we het voor je. Helemaal op maat.

Meten Employee Experience

Wij brengen je employee experience in kaart. Overall en per doelgroep. Doorlopend of eenmalig. Wij helpen je bij het meten, analyseren en optimaliseren ervan.

Employee Data & KPI's

Goede data heb je nodig om te kunnen sturen en verbeteren. Om beter te worden en je budget effectief in te zetten. Laten wij nou fan zijn van cijfers!

Coaching & begeleiding

Je wilt 1 op 1 begeleiding of advies op maat. Dan hebben we een 'advies abonnement' voor je. Of je team inhouse trainen? Ook hiervoor kun je bij ons terecht.  

Ons employee experience model

Wil je weten wat de redenen zijn achter je personeelsverloop? Heb je het idee dat je medewerkers meer in zich hebben dan ze laten zien? Op zoek naar handvaten om dit positief te beïnvloeden?

Met ons employee experience model, bestaande uit 8 onderdelen die hiervoor bepalend zijn, kijken we op maat naar waar de verbetermogelijkheden liggen in jouw organisatie. Zowel op organisatie- als op medewerkersniveau.

Employee Experience scan

Het verloop onder je medewerkers is te hoog en je weet niet waaraan dat precies ligt. Of je wilt aan de slag met exployee experience, maar je weet niet waar je moet beginnen. Dan is onze scan het perfecte startpunt!

Met onze scan brengen we haarfijn in beeld wat er goed gaat, waar de verbeterpunten liggen en geven we aan welke verbeteringen het meeste effect gaan hebben. Hoe de medewerkersbeleving is kan verschillen per doelgroep. Dat kan zijn per functiegroep, maar ook per leeftijdscategorie, bedrijfsonderdeel, locatie, type contract, aantal jaar in dienst, etc. We helpen je op maat en per doelgroep inzichtelijk te maken wat voor jouw mensen belangrijk is en hoe zij dit ervaren.

Met onze aanbevelingen stellen we je in staat om je employee experience te verbeteren op die punten waar het het meeste impact heeft. De investering in ons betaalt zich snel terug doordat je klanttevredenheid en bedrijfsresultaten verbeteren en je minder ongewenst verloop hebt.

Onze aanpak

Ons model is de leidraad. We analyseren de huidige situatie en doen daarvoor dataonderzoek, duiken in bestaande (strategie- en proces) documentatie, zetten een survey in onder medewerkers en nemen interviews af.

Wat we opleveren

  • Adviesrapport employee experience, met conclusies, aanbevelingen en adviezen op tactisch en operationeel niveau. Zowel voor de korte als de (middel)lange termijn.
  • Analyse incl. NPS scores van de employee experience. Overall en per doelgroep.
  • Eindpresentatie; digitaal of op kantoor.

 

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Wat we nog meer doen

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor al je employee experience-, maar ook recruitment- en onboarding vraagstukken. Van analyse tot strategie, van plan tot implementatie. Het is aan jou.

Eens geheel vrijblijvend sparren?

CONTACT