Employee Experience

Employee experience en Wervingskracht

Jouw medewerkers bepalen het succes van je organisatie. Zorg jij ervoor dat jouw mensen optimaal kunnen presteren en bij je blijven werken? Ook nu we meer thuiswerken? Wij helpen je bij het in kaart brengen van jouw employee experience.

Employee Experience scan

Wij weten dat je employee experience pas echt naar een hoog niveau kunt tillen als je verder kijkt dan het ogenschijnlijke probleem. Daarom starten we bij voorkeur met onze scan/analyse. Met onze analyse van de 7 belangrijkste onderdelen voor een optimale employee experience beoordelen we de huidige situatie. Niet alleen de situatie op kantoor maar ook de thuiswerk situatie nemen we mee. Wat belangrijk is verschilt per medewerkers, per functie, per organisatie en per branche. We helpen je op maat inzichtelijk te maken wat voor jouw mensen belangrijk is en hoe zij dit ervaren.

Je ontvangt van ons een rapport met de analyse van de huidige situatie en welke verbeteringen nodig zijn om de experience je van medewerkers te optimaliseren. We geven daarin aan welke factoren, die op individueel, team en organisatieniveau beïnvloedbaar zijn, goed gaan en welke verbetering behoeven.

Deze aanbevelingen vormen de basis voor het optimaliseren van de employee experience in jouw organisatie. We geven aan wat medewerkers belangrijk vinden en hoe zij elk van de 7 onderdelen waarderen. Met dit overzicht kun je de juiste prioriteiten stellen. We ronden de analyse af met adviezen op tactisch en operationeel niveau in de vorm van een concreet actieplan.

Met de aanbevelingen stellen we je in staat om je medewerkers beter te behouden en maximaal te laten presteren. De investering in ons betaalt zich snel terug doordat je klanttevredenheid en bedrijfsresultaten verbeteren en je minder ongewenst verloop hebt.

Wat we nog meer doen

Je kunt bij ons terecht voor al je recruitment, onboarding en employee experience vraagstukken, van advies tot herontwerp. Gaan er al veel zaken goed, maar wil je op een specifiek onderdeel verbeteren? Ook dan staan we voor je klaar. We gaan graag voor je aan de slag om het maximale uit je recruitment en (nieuwe) medewerkers te halen!

Waar we je mee kunnen helpen:
  • Employee Experience: zowel meten (survey), analyseren als optimaliseren
  • Recruitment analyse en advies: recruitment scan, strategie, proces, data & KPI's, capaciteitsberekening
  • Onboarding: zowel inrichten, meten (onboarding experience survey), analyseren als optimaliseren
  • Candidate Experience: zowel meten (candidate experience survey), analyseren als optimaliseren
  • Customer Experience: zowel meten (customer experience survey), analyseren als optimaliseren
  • Trainen, opleiden en coachen van professionals en teams

Meer weten? Neem contact op. We helpen je graag!

CONTACT