Recruitment scan

Jouw recruitment uitdaging; wij lossen het op.

Recruitment scan

Tijdig de juiste talenten aantrekken en je wervingsdoelstellingen behalen. Wie wil dat niet? Maar waar begin je? Hoe til je je recruitment naar een hoger plan? Dan is onze recruitment scan, dé beste recruitment scan van Nederland, het beste startpunt.


Opdrachtgevers beoordelen ons met een 8,7


Wat houdt onze scan in?

Met onze recruitment scan geven we je strategisch recruitmentadvies waar je de komende 3 jaren mee vooruit kunt. En we helpen je zo nodig bij de implementatie.

Met de recruitment scan brengen we haarfijn in beeld wat er goed gaat en waar de verbeterpunten liggen. En welke verbeteringen het meeste bijdragen aan de oplossing voor jouw vraagstuk. We weten dat je recruitment pas echt naar een hoog niveau kan tillen als je een recruitmentvraagstuk in de volle breedte bekijkt. Daarom is onze scan het perfecte startpunt. Ons model is hierbij de leidraad.

 

Ons model is hierbij de leidraad

Strategisch recruitment model → Met de scan beoordelen we de 4 belangrijkste onderdelen voor effectief recruitment. En ook losse onderdelen kunnen we op verzoek onder de loep nemen.

→ We analyseren de huidige situatie en doen daarvoor dataonderzoek en duiken in bestaande (strategie- en proces) documentatie.

→ Daarnaast zetten we surveys in onder zowel sollicitanten als interne vacaturehouders en meten zo de candidate- en customer experience. Tenslotte nemen we interviews af met de belangrijkste stakeholders. 


Marloes Renders

Marloes Renders-Janssen

(Voormalig) Corporate Recruiter bij ORO

"Ik gun elke Recruitment afdeling een Recruitment scan van Wervingskracht om verder te kunnen bouwen! De met data onderbouwde inzichten die ze gegeven hebben, helpen ons bij het maken van strategische keuzes én met concrete verbeterslagen naar het management."

 

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Greep uit opdrachtgevers Wervingskracht

Eens geheel vrijblijvend sparren? Wij maken graag (online) kennis.

CONTACT