Strategisch Recruitment Advies

RecruitmentSTRATEGISCH RECRUITMENT ADVIES


De juiste talenten die voor jou kiezen, bevlogen medewerkers die bijdragen aan het succes van je organisatie. Wij geloven dat je als organisatie succesvoller bent als je je kandidaten centraal stelt. Dat dat een win-win oplevert; aantrekkelijker voor nieuw talent, de beste kandidaten die voor jou kiezen èn daardoor een beter bedrijfsresultaat.

De investering in ons betaalt zich snel terug doordat bijv. je afhankelijkheid van externe bureaus en inhuur voor het vervullen van vacatures minder wordt. Samen optimaliseren we jouw wervingskracht!

 

Opdrachtgevers beoordelen ons met een 8,7

   Recruitment Scan

Recruitment loopt niet naar wens maar je weet niet precies waarom niet. Met onze scan kijken we naar alle essentiële factoren die bepalen of je succesvol bent. En komen met een gedegen advies incl. roadmap.

Recruitmentstrategie

Een sterke strategie is je kapstok. Op basis van jullie organisatiestrategie en wervingsbehoefte formuleren we een strategie. Met desgewenst doorvertaling naar jaar- en kwartaalplannen.

   Recruitment Proces

Met een goed lopend proces valt of staat de effectiviteit van je werving & selectie. Wij helpen je bij het in kaart brengen, uitwerken, doormeten en optimaliseren ervan.

Capaciteits Berekening

Hoeveel recruitment capaciteit heb je nodig voor je organisatie? Hoeveel vacatures kan een recruiter in behandeling hebben? Met onze tool berekenen we het voor je.

Candidate Experience

Wij brengen je candidate experience in kaart. Overall en per doelgroep. Doorlopend of eenmalig. Wij helpen je bij het meten, analyseren en optimaliseren ervan.

Customer Experience

De tevredenheid van jouw vacaturehouders is van belang voor je toegevoegde waarde. Wij helpen je bij het meten, analyseren en optimaliseren ervan.

Data & KPI's

Goede data heb je nodig om te kunnen sturen en verbeteren. Om beter te worden en je budget effectief in te zetten. Laten wij nou fan zijn van cijfers!

Training & Coaching

Je wilt 1 op 1 begeleiding of advies op maat. Dan hebben we een 'advies abonnement' voor je. Of je team inhouse trainen? Ook hiervoor kun je bij ons terecht.


Ons recruitment model

Wij werken op basis van ons eigen model, bestaande uit de 4 belangrijkste onderdelen voor effectief recruitment. Ontwikkeld op basis van 15 jaar ervaring in het vak. Onder deze 4 onderdelen hangen alle facetten die van belang zijn. Dit maakt ons model een perfect raamwerk en uitgangspunt om recruitment naar een hoger plan te tillen.

Strategisch recruitment model

Recruitment scan

Je recruitmentresultaten vallen tegen, maar je kunt er de vinger niet precies op leggen. Of je wilt recruitment professionaliseren, maar waar begin je? Met onze scan brengen we haarfijn in beeld wat er goed gaat, waar de verbeterpunten liggen en geven we aan welke verbeteringen het meeste effect gaan hebben. De investering in ons betaalt zich snel terug, alleen al doordat de afhankelijkheid van externe bureaus en inzet van tijdelijke krachten minder wordt.

Wij weten dat je recruitment pas echt naar een hoog niveau kunt tillen als je verder kijkt dan het ogenschijnlijke probleem. Daarom is onze scan het perfecte startpunt. Ons model is hierbij de leidraad.

Onze aanpak

In de scan beoordelen we de 4 belangrijkste onderdelen voor effectief recruitment. Maar ook losse onderdelen kunnen we op verzoek onder de loep nemen. We analyseren de huidige situatie en doen daarvoor dataonderzoek, duiken in bestaande (strategie- en proces) documentatie, zetten surveys in onder zowel sollicitanten als interne vacaturehouders en nemen interviews af. 

Wat we opleveren

  • Adviesrapport recruitment en arbeidsmarktcommunicatie; conclusies, aanbevelingen en adviezen op tactisch en operationeel niveau. Zowel voor de korte als de (middel)lange termijn.
  • Analyse incl. NPS scores van de candidate- (sollicitanten) en customer (vacaturehouders) experience.
  • Eindpresentatie; digitaal of op kantoor.

 

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Greep uit onze opdrachtgevers

Eens geheel vrijblijvend sparren? Wij maken graag (virtueel) kennis.

CONTACT 

WhatsApp